Гена Трайкова - навремето тя бе сред най-известните и харесвани лица от Би Ти Ви. Миловидна, крехка, нежна, интелигентна... всичко това описваше идеално водещата, а с половинката й Венелин Петков бяха пример за силна и стабилна връзка.

Едва на 44 години, а гледката е страшна: Миловидната Гена Трайкова грохна изведнъж! (видът й е шокиращ - СНИМКИ)

Е, за жалост всичко това отдавна е в миналото. Лошото е, че откакто Венелин направи деца на Николета Маданска и окончателно остави Гена в миналото си, тя тръгна надолу. Дали от отчаяние, или от самотата, но е факт, че Трайкова вече не е същият човек.

Извън ефира, на който отдаде половината си живот и без мъж до себе си, Гена е изпаднала в някаква дупка, коментират нейни бивши колеги. И не е трудно да им повярваме - доказателството е пред очите ни.

Последните снимки на Гена Трайкова издават ужасяващата действителност - някогашната водеща рязко се е състарила, направо е грохнала, а и е качила поне едно десетина килограма. При все, че е едва на 44 години (с година по-голяма е една Виктория Петрова, примерно), тя спешно трябва да се вземе в ръце.

"Гадно ни е като я гледаме, яд ни е, защото Гена е свестен човек и умна жена, с множество качества. Да, може би не й е провървяло в любовта, но трябва да осмисли грешките си, да не ги повтаря и да започне начисто. В мига, в който се отчаеш, не си помагаш, напротив", коментират източниците.