В "Шивачки", а също и в началото на "Столичани в повече", Вили Марковска беше едва ли не еталон за красота. Тя бе сред най-желаните млади наши актриси като дори тотално засенчи и чаровната Алекс Сърчаджиева, и съблазнителката Елен Колева. Какво се е случило с нея обаче няколко години по-късно?!

Вили Марковска има своите верни фенове, но дори и те забелязват колко се е състарила в последно време, а е едва на 35 години. Фигурата на Виолета още е перфектна и дори по-перфектна от преди, тъй като тя отдавна се занимава усилено с йога. А и генът е е такъв, че явно няма склонност към напълняване.

Проблемът при нея е в лицето и по-точно в кожата на лицето, която макар и не набраздена от линии, стои видимо повехнала и отпусната, дори сивкава. Отдавна забелязваме, че Марковска е спряла да се гримира и се пуска натурална като някои шушукаха, че е последвала идеята на Алиша Кийс, която каза "Не" на макиажа преди години.

Само че, за разлика от Вилито, Алиша се радва на свежа и красива кожа, а е няколко лета по-голяма от нашата актриса. Според потребителки причината Марковска да изглежда така е че просто не хидратира добре кожата си и не е попаднала на точната козметика.

"А може и да следва някакви правила за духовно развитие, които отричат женската суета, знае ли се?! Важното е да е здрава", коментират в нета.