Тя не само няма нищо общо с онова момиче, което помним от някогашния "Х Фактор", но не прилича дори на образа си отпреди три години. Промяната във визията на Жана Бергендорф е очебийна, но за съжаление, не в нейна полза...

Кадърът, който виждате, е от няколко дни и е правен по време на участие на Жана в заведение. Знаем, че тя е закъсала професионално, както и лично, затова използва да приема всяка отправена към нея покана да пее някъде. Разбира се, за минимални пари, защото няма как да настоява за солидни суми.

Жана, която виждаме, е с по-къса коса, бретон и видимо напълняла, както в тялото, така и в лицето. Последното е станало твърде грубо и месесто, а мнозина се шокираха, че е заприличала на същинска лелка, макар да е още доста млада на години.

"Та тя е още на 38, а изглежда като на 50. Ренито чалгарката днес стана на 55 и изглежда в пъти по-яка мадама от Жана, бе! Ама то пиенето и дрогата не прощават, пък и главата не я слуша отдавна...", коментират потребители в мрежата.

Знаем, че Бергендорф отдавна има проблеми и с психиката, и с наркотиците, заради което е задържана неколкократно от властите. Самата тя уж искаше да се оправи, а последно заяви, че била преродената Ейми Уайнхаус и щяла да свърши като нея. Явно й трябва помощ, при това сериозна.

Източник: Crimesbg.com