Че Благой Георгиев не е "стока", а очите му шарят на 16, е ясно отдавна. И все пак има няколко жени, които успяха да го задържат до себе си - коя с брак, коя със сериозна връзка (изключваме децата). Повечето, минали през леглото на футболиста обаче, се водят "еднодневки", с които той се е позабавлявал и дотам.

Една от тях, за която отдавна се знае, че е опитала да впримчи Джизъса, но не е успяла, е миската Венцислава Тафкова. "Където има огън, разбира се, има и дим" - за креватното приключение на Венцито и Благой се носят легенди от време оно, но сега тя се сети да се изкаже и твърдо да отрече всичко.

Еднодневка, зарязана от Благой Георгиев, го съсипа с тези думи! (Скандални подробности + СНИМКИ)

Пред свои последователи Тафкова заяви, че не само е нямала никакви отношения с Георгиев, ами дори не харесва футболисти - някак й се струват под нивото й. С думите си тя откровено захапа Джизъса, но близки до него прихнаха в смях, сещайки се как го е гледала като влюбено теле навремето.

"Тая пак се сети кога да говори по стари казуси - когато Благо влезе в Сървайвър и в момента темите покрай него са актуални. Милата, гледа да го спомене по някакъв начин, че и тя да блесне. После сигурно ще отрича и че Мартин Елвиса я е минал и заминал като малка гара", коментират източниците.

Самата Тафкова пък си отвори вратичка към богатите мераклии като заяви, че още е свободна и необвързана.