На "стари" години водещата Гала разбра какво е да целуваш огромни хиалуронови джуки... абе, разбра какво е да целуваш Мара Отварачката. Не, блондинката не е обърнала резбата след 50-така, а просто се сдоби с такъв мъж - наджукан!

И мъжът й си е същият - Стефан Николов, когото обаче и приятелите му в мрежата не успяха да разпознаят първоначално. Той си пусна снимка, на която устните му са в шокиращо състояние, меко казано. Особено зле е горната му устна, която ще се пръсне всеки момент. Даже не на джуките на Мария, а направо на тези на Барбито Андреа прилича...

При все, че първата мисъл и коментари на мнозина бе, че Николов е откачил й се е опитал да си уголеми устните, на него му се наложи да обясни. За щастие на всички и особено на Гала, нейничкият не е изкуфял дотам, а просто за пореден път го е ужилила пчела, но резултатът е очеизваден.

От доста години Николов се занимава с кошери и производство на истински натурален мед, с който се хвали, защото уж не слагал никакви подобрители и други консерванти вътре. Дано е така, но близките му го съветват да внимава много с пчеличките, защото ужилването им, особено ако е в областта на лицето и главата, може да бъде много опасно.

Източник: Crimesbg.com