Казват, че водите, които са най-тихи, били най-дълбоки и това определено е вярно - в частност за хората също. Кой ти е мислил, че Светлана Гущерова, която сме свикнали да виждаме в ролята на кротка и тиха съпруга, ще побеснее и дори нещо повече - ще се захване да коментира теми, с които изобщо не сме я сързвали.

Като политиката и Илън Мъск например. Да, да, няма майтап. Съпругата на Християн Гущеров, която във Вип Брадър преди години нямаше идея кои са столиците на Австрия и Германия, а Ернестина Шинова се зае да я обучава, днес се разгневи именно по тези теми.

Бившата плеймейтка, наричана още Гонзовица, обяви, че Мъск е прекалил и се е взел за божество. "Разбирам, че има милиарди, но това да се каниш да имплантираш чипове в мозъците на живи хора, грачи с безумие. Никога не бих си дала мозъка за подобни експерименти. Никога! Знаеш ли какво ще направи това с теб и какви вреди ще ти нанесе след време?! Сигурна съм, че ще има хора, които да пожелаят да бъдат опитни зайчета, но ще го направят само заради парите, които ще им дадат. А това не е правилно", разсъждава Светлето.

А после заяви, че ако нещо трябва да се чипира, то това са мозъците на нашите политици, които явно нещо са мръднали и то отдавна.

"Брех, тази Светлана, бе! Нейният Мечо я е накарал да чете книжки и да се информира и за друго, освен за филъри", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com