Мария Игнатова си беше нормална жена, че минаваше и за доста умна. Преди! Докато все още беше във връзка с Димитър Рачков. Откакто срещна настоящия си съпруг Нойзи обаче, акълът й сякаш изфиряса безследно.

Няма да обясняваме и да повтаряме неща, които се знаят отдавна - като това, че на практика тя издържа съпруга си, който се настани в нейната къща, че тя върши цялата домакинска работа, а отгоре на това се черви и заради пиянските изцепки на Ивайло Цветков... Добре. Решила е, харесва й, прави го.

Е, това е уникум: Мария Игнатова не само издържа Нойзи, но и е в стрес дали е достатъчно хубава за него! (ВИЖ ТУК)

Върхът на върховете обаче е стресът, който самата Мария си причинява. Блондинката постоянно се стремяла да е "на ниво" и да оправдава очакванията на мъжлето си - да бъде винаги в перфектен вид, само за него.

Последното доказателство за това е и фактът, че си купи не една, а три официални рокли за новогодишната нощ и се допита до потребителите коя от тях е най-подходяща, за да "блесне". Къде да блесне, предполагате - пред Нойзи, разбира се! Да може той да се гордее, че има най-привлекателната съпруга от всички останали на партито, на което ще присъстват.

"Тази жена откачи порядъчно. Вместо тоя ръб да се чуди и мае как да й се доказва, тя се лензи на него. Да му била на нивото... Че какво ниво има този, бе?! В сантиметри ракия ли?! Някои жени наистина забравят кои са и си тъпчат достойнството заради единия...", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com