Ако една жена си е интересчийка и хиена, то тя си остава такава - каквото и да прави и колкото и да мимикрира. Поредното нагледно потвърждение е миската Славена Вътова, която изненадващо и рязко стана първа дружка на... Светлана Гущерова.

И ние, както (предполагаме) и вие, не помним някога през годините двете да са показвали дори минимална близост. А и нямаше защо. Съпругът на бившата Мис България разполагаше с луди пари от мошенгийствата си в Щатите, които обаче скоро го оставиха без нищо. Разследване и пълен фалит.

Е, няма такава мръсотия: След фалита на мъжа й, Славена Вътова се сложи на Християн Гущеров! (ШОК СНИМКИ)

Беше взет и огромния апартамент на Цолов и Вътова, а Славена не губи време във вайкане и сълзи, ами бързо се ориентира. Знаем, че и преди беше слагала рога на половинката си, който обаче й прости и я прибра обратно. Е, днес Славенчето се набута не къде да е, а в семейството на Гущерови като уж предложила на Светлана да й рекламира пижамите.

Светлето, която не е с особено развита интуиция и интелект, не си давала сметка, че е прибрала змия в пазвата си и че Вътова използва всеки удобен момент, за да остава насаме със съпруга й. Това разкриха близки до Християн източници.

"Светлана иска да й помогне, но само ако види какви погледи праска онази на мъжа й... отрова ще й сипе. Като нищо ще му се пусне г@ла някой ден и ходи, че обяснявай после", коментират източниците.