Чалгарката Мария отдавна не се радва на всенародна любов, но този път буквално заора и под дъното. А потребителите я направиха на нищо, признавайки, че са отвратени и им се повръща от нея.

Причината е изказване на Мара Отварачката, която се взе за херцогиня Кейт Мидълтън (най-малкото). Без да я питат, Марийка от Стара Загора, реши да обяснява какво е голямото й и несбъднато желание. И познайте какво се оказа то - да се повозила в метрото, милата... Много й се искало, ама не й се било случвало.

След този изблик на откровеност, дори феновете й се вбесиха и скочиха възмутени, наричайки я "евтина", "тъпа" и "проста снобарка". Мислим, че е излишно да обясняваме защо, но все пак коментарите са красноречиви.

"И кой ти пречи да се качиш на метрото ма, въшло?! Или някой ще те открадне там, щото си принцеса?! Те световни звезди са снимани в метрото, а нашата не можела да се докосне до него... Леле, че си куха лейка, втора като тебе няма, егати смешницата", скочиха потребители.

Други пък я утешиха, че много скоро ще се принуди да яхне метрото, че и трамвая, особено след като изцоца финансите на Мирослав Соколов или той първи й бие шута.