Димитър Рачков беше всеобщ любимец на публиката, но... в началото на "Като две капки вода" и другите предавания, на които бе водещ. Той отдавна не се ползва с обичта на зрителите, които дори откровено си признават, че не могат да го траят и дори изключват канала, когато той е на екран.

Причината е само една и тя е простотията и откровената наглост на Митето. За разлика от него ще уточним, че колегата му Васил Василев - Зуека, който винаги е бил умерен и културен, и до днес се радва на обичта на хората.

Е, не!!! Рачков стигна твърде далеч в простотията, обидата му към Маги Халваджиян взриви! (ще го търпи ли арменецът)

Рачков обаче не - къде ти у него такт и култура?! Той милиони пъти се е качвал на главата на всички, с отчаяните си опити да изпъкне, да блесне и за засенчи всички около себе си. Да не говорим колко пъти е вбесявал видимо шефа си Маги Халваджиян, без който днес можеше и картофи на пазара да продава, тъй като актьор не го бива особено.

Всичко това явно не се осъзнава от Рачков, който си направи адска шега с арменеца. Шега, според него, а според всички останали гавра и обида. Рачков качи тази снимка, на която има стар мъж, приличащ на Маги и отгоре написа, че това ще е той, ако Рачков го напусне.

"Ей на това ще заприличаш и това ще правиш, ако взема, че те напусна, Магиии", изцвили Митето, но малцина се разсмяха. Повечето потребители директно му заявиха, че е наглец, който заслужава яка балтия от шефа си.