Ако някой може да отговори логично и убедително на този въпрос, шестица му пишем! Как успя 60-годишната Анита Мейзер да забие не просто по-млад мъж, а топ мачо и красавец, който е с цели 20 години по-млад от нея и е шампион по жиу жицу?! А де?!

Да, става дума за Тони Агостини, по когото въздишат сума ти мадами, в пъти по-млади от наша Анитка. А Мейзер може да има кубици силикон и джуки до носа, но определено няма нищо общо с нежна, женствена красавица...

Самата Анита явно осъзна, че хората ще си помислят точно това и пусна многозначителни фотоси с любимия си. Над тях написа: "Какво прави този атлет, този Аполон, този шампион и красавец с мен ли?! Ами, каквото си иска и каквото поискаме двамата".

На едната от снимките двойката си държи ръцете, а текстът е "снимка за размисъл". Сега ако се окаже, че Мейзер ще се и жени за този жребец, направо мнозина ще хлъцнат.

Коментарите в нета са доста като повечето от потребителите искрено се чудят на ума на хубавеца. Още повече, че Анита не е богата, помним как наскоро молеше в мрежата за финансова помощ от нейни последователи, за да си смени гръмналия силикон.

Източник: Crimesbg.com