Много жени продължават да настояват, че първият ерген в "Ергенът" Виктор Стоянов е най-готиният, харизматичен и мъжкарски изглеждащ тип, еле в сравнение със следващите двама. Да, Виктор хваща окото, поне визуално, поради което маса дами се чудеха как е могла да го зареже приятелката му Мария Тарашманова.

Знаем, че тя приключи дългата си връзка със Стоянов и го остави с разбито сърце, а той и до момента не е показал друга жена до себе си. Преди време той се обясни публично в любов на Мария като пусна клипче с техни спомени в мрежата и й призна чувствата си. Тя обаче отново не откликна.

Спрягаше се, че причина за решението й са множеството изневери на Виктор, но близки до нея разкриха истината. И тя е, че Тарашманова всъщност била много повече мъж от гаджето си.

Оказа се, че ергенинът страдал от адска суета и мания за разкрасяване. Виктор редовно се бодял с ботокс против бръчки, правел си интервенции в естетични клиники и се мажел по няколко пъти на ден с крем за лице с лифтинг ефект. Крадял даже и от мазилата на гаджето си.

"Е, това й дойде в повечко на Мимето, просто не си представя така мъжа до себе си. Не може да е по-голяма кокона от нея, която изобщо не е така суетна и даже е супер пич", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com