Митака от "София Ден и Нощ" или Кристиан Кирилов (истинското му име) разби живота и сърцето на съпругата си Джулия, на която се врече във вечна вярност и любов преди няколко години. Поп фолк певицата бе изхвърлена от Кристиан като "мръсно коте", защото, видиш ли, той си намери друга. Открил любовта...

Подобно на Благой Георгиев, Митака се кълнеше, че Джулия е светлината на очите му, смисълът на дните му и още куп празни дрънканици, както се оказа. Днес той не само сложи край на брака си с Джулия, ами преди часове публично се похвали с новата си изгора като сподели гореща снимка с нея в нета.

Джулия в несвяст: С какво тя е повече от мен, повече ли те обича?! (Митака от "София Ден и Нощ" показа новата си - СНИМКИ)

Както виждаме, мацката на Кирилов е нежна блондинка, която той така е награбил, че аха да й спре въздуха. Двамата са ухилени до уши, влюбени и щастливи, за разлика от съпругата му, която останала в ступор и място не си намирала от мъка.

Джулия в несвяст: С какво тя е повече от мен, повече ли те обича?! (Митака от "София Ден и Нощ" показа новата си - СНИМКИ) - Снимка 2

"С какво тя е повече от мен, с какво е по-добра?! Обича ли те повече, пука ли й за теб толкова, колкото ми пукаше на мен?! Ще ти бъде ли отдадена и вярна като мен?!", плачела открито пред приятели Джулия, която явно още силно обича предателя Кирилов.

Потребителите също не пестят критиките си към екранния Митко и го уверяват, че и с тази ще стане същото, ще бъде поредната, която ще смени с друга. "Защото проблемът не е в жените, проблемът си е в теб", одумват го в нета.