Джулиана Гани искрено се възмути от ексцентричния Иво Димчев

Поводът бе победата на музиканта в „Черешката на тортата“. Първото място смути не само участниците в кулинарното шоу, но и самия шеф Иван Манчев. Иво Димчев грабна плакета за топ кулинар, защото съзнателно даваше ниски оценки на всички участници.А от шмекерията му мрежата завря от негативни коментари.

Нестандартната вечеря на шантавия артист включваше „робска“ салата, сервирана в „окови“ ,агнешки главички и скрит крем-карамел. Но върхът на сладоледа бе, че на масата нямаше чаши, а спринцовки.

Крайно възмутена от менюто, с което Иво Димчев стана победител в „Черешката“ бе и Джулиана Гани. Плеймейтката изригна в социалните мрежи.

„В културен шок съм! Как може това недоразумение да бъде смятан за ексцентричен. Няма да приема дъвкана храна, преди да е сготвена, както и да пия вкусен айран от кръвни банки! Този човек е безмозъчен изрод, от който трябва да пазим децата и близките си“, избухна Гани.

Иво Димчев обаче не й остана длъжен.

„ Не бих се обидил от това подобие на женска красота и долнопробие. И тя има наглостта да ме нарича изрод и недоразумение!Парцал бъз въображение разбирам, но парцал без чувство за хумор е срам за парцалите“, не й остана длъжен Иво Димчев.