Грам не била чувала за похожденията на новия си мъж Джулиана Гани. Това заяви лично тя днес, след като вчера гръмна скандалната вест, че благоверният й Теодор Гецов се въргалял в чаршафите на рапърката Котенцето - или Виктория Тодорова, както е пълното й име.

Гани отрече да се познава с Котенцето, макар да пишеше, че са приятелки. "Не го знам това момиче и не го познавам, но ще проверя, защото доверие отдавна вече нямам на мъжете. Аууу, ама как така мъж ми ще ми изневерява, бе?! Ще го убия, само да го хвана", взриви се Джулката.

Припомняме, че Гани се раздели точно заради това с бившия си Илиян Найденов - фитнес инструктор, от когото е първото й дете Давид. Именно с Давид обаче е свързано и възмущението на потребителите днес, когато в яда си, Гани се изцепи следното:

"Вярвам, че сегашната ми връзка е различна от тази с Илиян. Аз съм далеч вече от този човек. И имам ново семейство и нови деца, които обожавам от цялото си сърце", изрече Ганито и възпламени мрежата.

"Нови деца?! Тази верно ли каза "нови деца"?! Ами "старите" какво ги правиш, ма?! На боклука ли?! Или е крайно глупава, или е някакъв изрод тази, друг вариант няма", коментират в нета. А ние се надяваме да е просто грешка на езика.

Източник. България днес, Crimesbg.com