Вечно нахилената Джулиана Гани има труден нрав

Силиконката често смилала от бой новия си, полицая Теодор Гецов. Гости на хотелски комплекс, в който били Гани и новото й гадже, станали свидетели на страхотен скандал. Двамата се карали като за последно, замеряли с чаши и си крещели. Силиконката не спирала да кори гаджето си с грозни думи, като „нещастник“ и „мръсно лайно“.

Тунингованата  моделка постоянно хвали новия си мъж, полицая от Велико Търново, но нещата между двамата не били никак розови, твърдят близки до светската двойка.

Преди дни Джулка се изфука, че чака второ дете от актуалния си любовник. По нрава си тя пак се похвали, че не е наддала на тегло и се чувства превъзходно, за да обикаля с гаджето си по света.

„Пожелавам на всички бъдещи майки да изглеждат като мен и  бързо да свалят килограми“, винаги това казва плеймейтката, с безкрайните пластични операции. Само че и сега, за втори път, не обелва и дума за здравето на бебето, което се очаква да роди в началото на следващата година.

Джулиана Гани има един невръстен син от фитнес гуруто Илиян Найденов. С монтанският мачо те се разделиха с грозен развод, като моделката остави сина си на неговите грижи. Тя се отказа от родителските права с мотива да не навреди на детето и да не се точат безконечни съдебни дела. Но истината е, че не иска да се грижи непрекъснато за сина си,  а да го взима отвреме-навреме, сочат истинската причина за решението й в мрежата.

Дали и второто й дете го очаква същото, питат се феновете й.

Източник: Уикенд