Мнозина наричат Джулиана Гани "царица на глупостта", в това число и бившият й вече Илиян Найденов. Ако трябва да сме честни, има защо. Всички помним как с ушите си чухме Ганито да крещи как ще си зареже сина и ще го даде за отглеждане на чужди хора, а тя да си роди друго - и това само заради скандал с мъжа си.

Днес пък пластмасовата кукла полудя и заяви, че Илиян умирал още за нея и я искал, но не можел да я има. Затова и той измислял всички клюки по неин адрес и ги разпространявал по сайтове и вестници.

Де факто повечето неща, които злепоставят Джулиана, идват от самата нея и от това какво тя казва или прави. А зад останалото си стоят очевидци като онези, които станаха свидетели на бурните й скандали с новия Теодор Гецов. Явно истериите са в характера на Джулката и тя няма как да се промени, колкото и да не й изнася да я говорят.

Научил за поредните й изблици спрямо него, бившият й скочи и подобаващо я "нахрани", при това не само публично, но и в личен чат. Найденов през смях заяви на Гани да спре да си измисля и да си мечтае той да я иска, защото наистина е луда, а той е с 250 обиколки преди нея.

"На него не само не му дреме, той е благодарен, че му се махна от главата. Страшна напаст е тая!", коментират негови познати.