Плеймейтката Джулиана Гани гради щастието си върху нещастието на друга жена. Това стана ясно от интервюто й с Теодор Гоцев за „Шоуто на Николаос Цитиридис“, излъчено по bTV.

Джули призна, че когато се е запознала с Тео, той е бил в дългогодишна връзка, която разбил, за да стане гадже със силиконката. От изявлението и на двамата обаче стана ясно, че е имало период, в който полицаят се е колебаел коя да избере и през това време е изневерявал на гаджето си с Джулиана.

„Той не спеше по цели нощи и мислеше“, разкри плеймейтката.

Запитана от Цитиридис дали няма угризения, че е откраднала мъжа на друга, Гани не показа никакво чувство за вина или съвест. Тя заяви просто, че щом ангелите на мъжете са слаби, няма какво да направи. А и на плеймейтка никой не може да устои, заключи бившата брадърка.

Двойката даде това интервю по време на парти за узнаване пола на бебето. 31-годишната Джулиана е в шестия месец и очаква още едно момче.

Тя вече има един син. Той е от втория й бивш съпруг Илиян Найденов и е на 2 г.

Неуспехът с браковете дотук кара Гани да не бърза да се омъжва за Тео. Двамата дори още не живеят заедно, въпреки че очакват дете. Той е полицай във Велико Търново, а тя е от Пловдив, но се подвизава в София.

Източник: Crimesbg.com