Джулиана Гани умира от срам в “Като две капки вода”, че е един от най-глупавите и зле образовани участници в предаването. Особена болка на силиконката е, че става за смях с лошия си английски език, който се налага да практикува в песните, които изпълнява.

Ето защо Малката Джулка, както я нарече Биг Брадър преди 6 години, се е заисала на частни уроци по английски. Тя се надява, че бързо ще влезе в час с тази материя, но й липсват познания в много други области.

Истината е, че Гани е била много слаба ученичка, особено в гимназията. Още на 16-годишна възраст тя започнала работа в стриптийз бар и зарязала уроците.

В началото на кариерата си като Мис Силикон Джулиана не криеше, че се е събличала за пари, но впоследствие започна да се прави на дама, каквато не е и не говори за миналото си в Пловдив.

Първият й силикон е направен именно заради кариерата й като еротична танцьорка. Когато си уголемява гърдите, хонорарът й скача двойно, дори тройно и все повече клиенти си я поръчват за танц в скута.

„Не ме е срам, че съм го праавила, това ме направи известна”, е споделяла в миналото си Гани, макар сега да мълчи по темата.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com