Вероятността Джулиана Гани да е бременна е голяма

В последно време плеймейтката не се пуска по разголен бански, а по цял. В момента риалити звездата е на ваканция в Палма де Майорка.

Бившата на Илиян Найденов е в компанията на новия си мъж Теодор Гецов. Ченгето от Велико Търново бил особено щастлив в последно време. Нашареният полицай буквално сияел, коментират го колеги. Причината може да е само една, че чака бебе от любимата си.

Моделката също намеква, че вероятно чака ново бебе. Джулиана има вече един син от предишната си връзка с Илиян Найденов. С фитнес гуруто от Монтана двамата се разведоха шумно, като не спират с ударите под кръста. Но бившата брадърка самоволно остави детето си да бъде отглеждане от татко му с обяснението, че не иска повече съдебни битки.

Но думите й не успяха да заблудят никого. За всички е от ясно по-ясно, че Джулиана Гани иска да е свободна, за да пърха свободно с новия си любовник из различни дестинации по света. По думите на бившия й съпруг тя доста рядко се сещала за малкото си момченце и прекарвала повече време с полицая, отколкото с детето си.

Вероятно, след около пет месеца, Джулката ще се радва на ново попълнение в семейството си. Все още не е ясно какъв ще е пола на бебето й, но определено сина й Давид ще се радва на братче или на сестриче.

Източник: Лупа.бг