Джулиана Гани преживява голям стрес в „Като две капки вода“. Това я е стопило с цели 5 кг. от февруари до днешна дата и вече е едва 50 кг., което за нейния ръст от 172 см. е изключително малко.

Джулката се притеснявала много преди всеки лайф, като най-вече треперела какво ще каже Димитър Ковачев – Фънки след всяко нейно изпълнение. От години тя се страхувала от неговите коментари, защото трудно понасяла грубите думи, а просташкото поведение на рокаджията е всеизвестно.

Преди живо изпълнение Гани била толкова притеснена, че не можела да хапне нищо, дори цял ден да не е яла преди това. Мисълта, че Фънки ще я „нахока“, я побърквала.

Истината е, че Джулиана като цяло не е никак силен характер. Макар да се прави на голямата работа, Мис Силикон 2013 била много лабилна психически и постоянно се страхувала как изглежда в очите на другите.

Неслучайно, когато беше във „ВИП Брадър“ преди 7 години, се обиди жестоко, че я определиха за най-бедната в Къщата. За посредствена личност като Джулиана Гани да си беден е унижение за пред обществото.

В „Капките“ Гани се притеснявала най-вече от мъжките образи. Тя самата признава, че е „кифла“ и затова не обича да се вижда като мъж.

Източник: Crimesbg.com