Историята с Давид няма да се повтори. Илиян Найденов имаше успешен бизнес и за детето бяха похарчени огромни суми още преди раждането му.

С втрото дете на Джулиана Гани обаче това не може да стане. Бащата Теодор Гоцев не разполага с много големи финансови средства, тъй като е обикновен полицай. Това не се нрави на Джули, която чак сега осъзнала, че на бебето им ще му липсват някои материални придобивки, които братчето му имаше.

Ето защо плеймейтката е започнала разпродажба на своята покъщнина. Тя е пуснала в продажба един диван, холна маса и фотьойл.

Пред приятелите си Гани обяснявала как иска да се отърве от всичко, което някога е деляла с Илиян, но истината била малко по-различна. Когато направила сметка, че трябва да купува отново количка, креватче и всичко останало за едно бебе, й станало лошо. Илиян бил платил всичко за Давид и после си го взел, тъй като не искал да ползва чуждо дете нещата, които той е купил.

Тео не е в състояние да издържа Джулиана и това е предпоставка за сериозен проблем между тях. Когато беше с Илиян, Гани се хвалеше, че неговите пари са общи, а нейните са си нейни. Сега това е невъзможно да стане, защото Теодор е обикновен държавен служител, и то от ниските нива.

Той се виждал в чудо всяка седмица да дава безумни пари за гориво, за да се вижда с Джулиана, тъй като тя живее в София, а полицаят е във Велико Търново. Дори специално минал на газ, за да му излиза по-евтино пътят с автомобил.

Това ще е първо дете за Теодор и той бил много щастлив, че ще става татко. Гани разби негова дълга връзка преди година и с това сякаш целеше да натрие носа на бившия си съпруг.

Източник: Телеграф