Отново щяло да ражда недоразумението Джулиана Гани. Силиконката, която май няма пластмаса само в "балконите", а и в главата, цвилила от кеф пред свои приятели, че е бременна. Разбира се, от последното си гадже - полицая Теодор Гецов.

Джулката не само обявила състоянието си, но и разкрила пола на бъдещото бебе, който е същият като на първото й - щяла да става отново майка на момченце. Тази "сензационна новина" обаче разсмя потребителите и притесни, че дори и отврати нейни познати. Които са отлично запознати с начина, по който Ганито "отглежда" сина си Давид.

На практика хората започнаха масово да жалят още нероденото дете на силиконката, ако изобщо е бременна. Защото знаем, че за минутка реклама, тя е готова и на главата си да застане, че и оборска тор да яде.

"Дано не я е заплодил новия й, че иначе горкото бебе. А и Теодорчо, който не след дълго ще трябва сам да си гледа синчето, подобно на Илиян Найденов. Тая се плоди като крава и ражда, ама после кой ще се грижи, дреме й на пластмасовото виме. Според мен трябва сама да си направи хистеректомия, или както я наричат "женската вазектомия", че поне като се праска, да не хваща. Не става за родител това нещо, няма и да стане", коментират взривяващо в нета.

На Гани обаче хич и не й пука. Нали има поводи да се снима и да си гледа муцуната у интернета.