Оказва се, че кипящата от енергия и желание за публични изяви Деляна Маринова – Джуджи, преговаря с БНТ за собствено шоу. Напоследък блондинката все по-често бива забелязвана да се навърта около централата на обществената медия. Според мълвата, Джуджи иска да продуцира лайфстайл проект, който да води сама.

 

Към днешна дата тя се изявява в модния канал „Код фешън ТВ“ като водеща на лайфстайл предаване. Същевременно бе обявено, че има и рубрика в предаването на сватята й – гала в предаването „На кафе“ по Нова тв, но това не й било достатъчно. амбициозната блондинка искала да се прехвърли в националната телевизия със собствен проект, който обаче няма да е много различен от сегашното й лайфстайл предаване в „Код фешън ТВ“. Всъщност желанието й е да прави този проект в по-голяма телевизия, тъй като БНТ има много канали, а и непрекъснато прави промени в програмата, е решила да си предложи услугите. Запознати твърдят, че БНТ проектът й има голям шанс да види бял свят.

Джуджи преговаря за свое шоу в БНТ

Докато чака одобрение обаче, тя продължава да се занимава с проекта си в модната телевизия и рубриката при Гала. И макар да иска да е водеща на въпросното предаване по БНТ, Джуджи е склонна и на компромис – да е само негов продуцент, а звезда на формата да е друг водещ. Макар тя да е от хората, които обичат сами да си носят короната и няма да отстъпи с охота мястото си пред камерите, ако няма друг начин, е готова да работи и в сянка, за да пробие в обществената медия.

 

Факт е, че целта й да се домогне до малкия екран не е заради пари, тъй като тя няма финансови затруднения, телевизията по-скоро й е хоби, отколкото нещо, от което зависи качеството й на живот. Това да блесне на екрана, е най-голямата й страст.

Източник: Уикенд