Булката на Роналдо отново се изложи с избор на тоалет

Джорджина Родригес обича да парадира с целия си блясък. Доста хора я сравняват с Ким Кардашиян, защото двете красавица имат сходни форми. Но за разлика от Родригес всеки моден образ на риалити звездата се счита за произведение на изкуството, а жената на футболиста е на светлинни години от това и тоалетите й ще се запомнят само като лоши примери.

Те и роклите на Джорджина са дизайнерски, но изглеждат вулгарни когато младата жена ги носи. Може би защото подчертават закръглените й форми  и я правят да изглежда по-дебела отколкото е.

Ако си спомняте дефилето на годеницата на футболиста на фестивала в Кан ще се сетите, че тогава тя лъсна в съвсем тясна рокля. Дали заради по-малкия размер или заради странната кройка Джорджина изглеждаше много по-дебела с големи гънки на корема и гърба.

На тазгодишния венециански фестивал Родригес претърпя пълен моден провал на червения килим. Черната рокля, с която се наконти бе с огромна цепка на бедрото и тя притеснена,  трябваше постоянно да придържа с ръка черната коприна. А под цепката лъснаха целите й дебели кълки.

А феновете отново се учудиха защо Родригес обикновено се появява на червения килим сама, без Кристиано. Леонардо ди Каприо, например, също не излизаше на светски събития с Камила Мороне - и това беше един от признаците, че връзката няма да продължи дълго.

Роналдо все още не се е оженил за Родригес, въпреки, че тя вече е дарила на спортиста две деца. А някои са сигурни, че това никога няма да се случи и в крайна сметка Кристиано ще си намери друга, по-подходяща спътница.