Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса отново изригна, опровергавайки напълно слуховете, че е скъсал джоба и с хонорара си от Сървайвър е покрил множеството си дългове.

 

Ако всичко това беше истина, футболистът с порцеланови зъби нямаше да си купи чисто нов джип и да се фръцка с него.

В последно време бившият национал шофира последен модел „Ауди“, който могат да си позволят само баровци.

 

Джизъса яхна баровско „Ауди“ (ФОТО)

Преди броени дни многодетният баща е бил засечен да пие кафе в центъра на София в компанията на топ продуцента Кирил Кирилов. За срещата с театралния мениджър, бившият футболист отишъл с лъскавото си возило, пременен в черни къси панталони и тениска с цветни надписи. Разбира се не бе пропуснал да гелоса обилно къдравия си перчем, а изкуствените му бели резци лъщяха отдалеч.

 

Това лято шампионът от „Сървайвър“ е звезда в представлението „Спанак с картофи“, в което играе себе си. По всяка вероятност именно това е била и причината за срещата му с Кирилов, който превръща всеки спектакъл в грандиозен успех.

Арт предприемачът прави луди пари от постановките си, а преобладаващата част от спечеленото влага в ексцентрични облекла на световни дизайнери.

 

След като прекъсна футболната си кариера Джизъса показва афинитет към шоубизнеса и не е изключено да наблегне на актьорството. Макар да няма кой знае какъв талант за сцена, образът му е благодатен за комедийни роли.

Източник: Уикенд