Полина Спасова романи изписа, за да обясни как е направила ужасна грешка, избирайки мъж като Благой Георгиев и как си е взела поука за живота. Знаем, че велинградчанката и Джизъса едва изкараха и година брак, а после се разведоха за сеир на всички.

Е, разбираме, че Джизъса й бил виновен за тогава. А за сега или по-точно за в бъдеще, кой ще носи вината?! Въпросът си задават потребители в мрежата, след като видяха с очите си новия избор на Полинка. Той се казва Симеон, но му викат Белята. Найс, а?!

Джизъса й бил виновен?! Вижте на каква "стока" налетя Полина Спасова след него! (вече не го крие - СНИМКИ)

Въпросният Симеон Белята е по-млад от Благой и то доста, но също така нашерен с татуси и изглежда доста як младеж. За него още не се знае нищо, освен прякора му, но за умните хора той е предостатъчен. На кой нормален и сериозен мъж ще му казват Белята?!

Полина Спасова явно си е взела "белята", но дали ще е за добро, или това ще е поредният й урок, ще видим. Тези дни двамата със Симеон бяха забелязани да се разхождат заедно из столичните улици, но не се прегръщаха, нито се държаха за ръце като влюбени. Въпреки това личеше, че са заедно като двойка.

"Обикновено такъв тип мъжкарчета се държат собственически и кофти с гаджетата си, но щом на Полинка й харесва", пишат в нета.

Източник: Уикенд