Рекордът на рекордите вписа за пореден път Благой Георгиев. Както вече стана ясно, той и съпругата му - Полина Спасова са в развод, който става факт след по-малко от година брачен живот. При това се разбра и че са се разделили, докато той е бил вече в Сървайвър.

Това призна самата велинградчанка, която заяви, че с Джизъса се разделили в нормални отношения и без скандали, но и отсече, че не смята да поддържа никакви отношения с него.

Джизъса счупи рекорда: Ето коя е причината за скоростния му развод с Полина! (нови СНИМКИ и разкрития на Спасова)

"Няма за какво да общуваме с Благой, след като вече не ни свързва нищо. Приятели не можем да останем, а и подобни изказвания от други хора, са смешни. Просто вече нямате нищо общо", каза Полина, която поне има късмета да не зачене от футболиста и да остане сама да си дундурка бебето.

Джизъса счупи рекорда: Ето коя е причината за скоростния му развод с Полина! (нови СНИМКИ и разкрития на Спасова) - Снимка 2

Близки до двамата обаче разкриха, че причината за развода е поредната изневяра от страна на Благой, който "опънал" Татяна в Сървайвър. Знаем, че това е негова бивша любовница, а и отношението му към нея вътре ясно показва ситуацията.

Джизъса счупи рекорда: Ето коя е причината за скоростния му развод с Полина! (нови СНИМКИ и разкрития на Спасова) - Снимка 3

В мига, в който Полина отиде в Доминикана при него преди няколко седмици, веднага усетила какво се разиграва. А и Благой започнал да се държи студено и индиферентно към нея, коментират запознати.

"А бяха "вечната, голямата любов, която била съдбовна"... Дрън, че пляс! Такива като Блажко не могат да обичат", погнаха го и в нета.