Той е в Гърция с половинката си (вече не можем да сметнем коя поред) Ивана Главчева, но намери време за кратко интервю. Темите са няколко, но интерес за феновете му представлява тази за личния му живот - минал, настоящ и евентуално бъдещ (доколкото може да каже).

Джизъса заяви нещо, което втрещи мнозина. Запитан за развода му с Полина Спасова, той твърдо заяви, че това е в миналото му и не иска да гледа назад. "Съсредоточавам се в настоящето и мечтая за бъдещето, останалото е някъде там назад, а не обичам да се обръщам натам. Човек прави грешки в своя живот, аз съм човек, също направих такива. Но грешката затова е грешка, за да я поправиш", смее се футболистът.

Което, на практика, ясно говори, че Полина, която бе обявил като най-голямата си любов до момента, е била грешка... Не искаме да мислим какво може да каже след време за Ивана, но... ще видим.

За Главчева той не спомена нищо - нищо като име. Обясни просто, че е щастлив и влюбен, и обичан, и пълен. Бил в сериозни отношения, но не знаел дали ще се стига до бебета и сватби, защото това е Божа работа. Също и не смятал да се променя, както и не искал човекът с него да се променя.

"Радвам се на това, че се разделих със суетата и претенциите си. Разбрах кои са важните в живота неща и това стана, докато оцелявахме в Сървайвър. Вече знам, че мога и с две, мога и с двеста, но важното е сърцето да е пълно и да има любов", признава Джъзиса.