Макар Джино Бианкалана да твърди, че истинското му име е Георги, близки до фамилията му са категорични, че той лъже. Истинското му име и фамилия са Гино Ташев, посочват те. Срамувал се обаче от ромския си произход и затова се представял като Георги. Преди време бил женен за италианка и оттогава всички започнали да му казват Джино.

 

И до днес риалити героят работи като шофьор на камион зад Океана. Признава, че когато му свършат парите в България, заминава за САЩ, където работи като тираджия. От думите му става ясно, че причината да стои в страната, е съпругата му Кристиана Канева, тъй като родителите й вложили сериозни средства и връзки, за да стане лекар и не може да я накара да се откаже от професията си и да замине за САЩ, където ще й се наложи да започне от нулата.

 

Припомняме, че двамата с Кристиана имат дъщеря Данаила, която взе първата си глътка въздух в началото на миналата година.

Преди няколко години Джино вложи всичките си спестявания в ресторантьорски бизнес, отваряйки тузарско заведение, но ковид кризата го закопа.

 

Макар състоянието на семейния бюджет да е критично, той не се отказва от луксозните си возила, които гълтат основната част от приходите му. Именно поради тази причина се налага периодично да отскача до Щатите, където работи като международен шофьор.

Източник: Уикенд