След като в края на януари двукратният победител в „Биг Брадър“ Джино Бианкалана стана баща, той кръсти дъщеря си.

 

Бебето скоро навърши 40 дни и родителите й отбелязаха събитието с традиционния ритуал – разчупване на обредна погача. Майката Кристиана Канева събра близо 50 приятелки и роднини, които да орисат новороденото й. От публикуваните в мрежата снимки става ясно, че момиченцето носи името Данаила.

 

Джино Бианкалана остави всички без думи с грижите за дъщеря си

Джино не само е щастлив, а е горд баща на малката Данаила. Той е категоричен, че емоциите, които е изпитвал към предишните жени в живота му, не могат да се сравнят с това, което изпитва към Кристиана и дъщеря си Данаила. Джино никога не е крил, че планира брак, но изчакваше и половинката му да узрее за това.

 

За щастие множеството несполуки в живота на Джино вече са зад гърба му. Откакто се залюби с Канева, той е спокоен и доволен, а връзката им върви по мед и масло. Когато узнал, че ще става баща, бил на седмото небе от щастие. Лекарите объркали пола на бебето и отначало двойката били убедени, че очакват син. Не останали обаче разочаровани от истината и сега са много доволни, че имат дъщеричка. Планират и още едно дете след няколко години, а Джино се шегува, че ще карат до момче.

 

За изненада на всички, той се справя с грижите за новороденото, сякаш цял живот е правил това. Не се притеснява да къпе дъщеря си, нито пък да й сменя памперсите. Благодарен е и на бабите, които по думите му, са много отзивчиви и им помагат всеотдайно.

Източник: Уикенд