Истинското лице на Джино Бианкалана лъсна! Най-после хората започнаха да виждат кой всъщност е той. А именно – арогантен, надменен, силно простоват и напълно повърхностен мъж.

Повод за всичко това даде скандалът на брадъра с фолклорната певица Ива Атанасова, която се занимава и с организиране на събития. След като организирала детско парти в ресторанта му, Джино отказал да й плати полагаемите й се пари.

Ива се била разбрала с майка му да получи 500 лв. След партито обаче й предложила да вземе само 150 лв., при положение че била напълнила 3 маси с деца, всяка от които консумирала за около 600 лв.

Атанасова си потъсила правата и тогава дошъл Джино, който се води собственик на ресторанта в „Драгалевци”. Той изюбухнал срещу нея и започнал да я обижда с какви ли не неприятни думи. Двойният шампион на „Биг Брадър” й казал в лицето, че е „гадна беднячка”, която ще затрие. Освен това я нарекъл още „мърша – гадна, гнусна”, к.рв.", „парцал” и „помия”.

„В шок съм от поведението на този човек. С него бяхме съученици от 1 до 4 клас, няма и помен от това, което беше. Повече никога няма да му проговоря”, вайка се Ива.

Думите на Джино обаче разкриват истинската му същност. Очевидно е, че за него да си беден е порок и такива хора го отвращават.

Самият той обаче не е много добре финансово. Откакто баща му почина, със семейния им бизнес в САЩ се свърши. Затова Джино и майка му отвориха ресторант в София, но той не вървял по план, брадърът очаквал да стане милионер от него, ала нищо подобно.

В личен план животът на Бианкалана също не е цветущ и това допълнително го изнервяло. Събра се с  майката на детето си, но скандалите помежду им продължавали. Освен това Джино бил съсипан и от лошите вести от болницата. Лекарите му казали, че ще трябва да ходи с бастун до края на живота си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com