Тя е по-голяма от него, макар и не с много години, но винаги е твърдяла, че той е голямата й любов. Дженифър Лопес се кълне в Бен Афлек, или поне го правеше до скоро, защото към момента е буквално в нервен срив, предават медиите зад океана.

Скандалът, който избухна след последните папарашки снимки на актьора, разбуниха духовете и милиони са тези, които пустосват Бен, задето е наранил тяхната Джен. За пореден път. Знаем, че преди доста години двамата бяха официално сгодени, а той развали годежа и скъса с нея. Е, днес са женени законно, но какво от това...

Джей Ло пред припадък: Ето с коя и къде се натиска любимият й Бен Афлек! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ и световен скандал)

Афлек беше изловен от папараците, докато се натиска не с друга, а с предишната си любима жена - Дженифър Гарнър, която го направи и баща. Двамата имаха десет години брак, а причината да се разделят бе алкохолизмът на Бен, който не успя да се справи и жена му го напусна.

Джей Ло пред припадък: Ето с коя и къде се натиска любимият й Бен Афлек! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ и световен скандал) - Снимка 2

Днес той е вече "чист", но явно чисти са останали и чувствата му към Гарнър. От снимките им личи колко са щастливи и близки. Усмихнатите им лица се забиха като ножове в сърцето на Лопес, която никога не е крила ревността си от своята адашка.

Дали Джей Ло ще прости на мъжа си, дали той реално е само приятел с Гарнър, а не е прелюбодеец... това ще видим тепърва.