Една от най-обсъжданите двойки в светските среди е тази на Дженифър Лопес и Бен Афлек, която си даде неочаквано втори шанс, но пък явно и двамата са имали неизживени чувства. Сега двамата сияят от щастие. За Деня на бащата, честван в Америка, певицата и актриса Джей Ло подготви невероятна мила изненда за Бен.

Тя сподели клипче в Инстаграм, беше подбрала снимки на тях от преди време, когато бяха млади влюбени, снимки с децата както и кадри от сегашната им семейна идилия. Като фон в клипа звучат нотите на песента Скъпи Бен..., част от албума на Джей Ло през 2003 г,

Джей споделя колко добър баща, певицата коментира, че сега като зряла 52 годишна жена и майка може да каже, че преживява най-добрия момент досега. Щастлива е да бъде обичана и да обича човек, който споделя идеите за сплотеност и дом, всичко това е като шумен шамар за нейния бивш годеник Родригес, с когото имаха много сериозна връзка, а той я подведе преди брака. Лопес, обаче не е от хората, които ще плачат дълго и ще се крият в самота, тя е лидер, силна и налага тенденции в мода, поведение, свичко, ето защо съвсем лесно тя замени половинката си, а той наистина е влюбен сега.