Две популярни дами заеха мястото си една до друга в името на успеха на детето на Афлек.

Както е известно Бен и Дженифър Гарнър имаха дълъг брак, бяха сред стабилните семейства на Холивуд, макар през това време Бен да имаше проблеми с алкохолна зависимост, все пак те създадоха цели три деца и както се вижда и до днес двамата родители се разбират относно отношенията с децата и си делят права и ангажименти.

До степен, че Дженифър Гарнър присъства на премиера на новата песен на най-голямото им дете - Серафима Афлек-Гарнър усмихната до новата съпруга на Бен - популярната латино дива и бизнес дама Джей Ло.

Лопес също бе с детето си, а всички заедно направиха премиерата доста по-приятна, разбира се медии и фотографи имаха щастието да снимат всички тези знаменитости на куп.

Не за пръв път Бен и Гарнър показват колко цивилизовани и прилични са техните отношения и след развода, това е рядко срещано. Ще добавим , че и Лопес винаги е била в нормални отношения с бившите си, факт е че любовта и към Бен не угасна през всичките тези години, обаче. 

На събитието присъства и майката на Бен Афлек, която той често кани на своите изяви и държи на нея и семейството. Серафима е едва на 14 г. , но с тези родители е ясно защо има интерес към нея и таланта й. 

Джей Ло и Дженифър Гарнър посрещнаха заедно първия сингъл на голямата дъщеря на Бен Афлек