Джей Ло и Бен Афлек направиха своя официален дебют като двойка на червения килим в рамките на кинофестивала във Венеция.

Вчера двамата пристигнаха заедно в града, а по-късно вечерта бяха специални гости за премиерата на филма The Last DuelТова е първи червен килим за двамата след като отново преоткриха любовта си.

За изявата Дженифър Лопес бе избрала бяла рокля на Georges Hobeika от колекцията за сезон есен 2021. Дизайнът подчертаваше перфектната й фигура, акцентирайки върху впечатляващо деколте. 52-годишната певица и 49-годишният актьор се постараха да дадат на фотографите, журналистите и феновете си това, което се очакваше от тях като за дебют на червения килим – прегръдки, целувки, усмивки, малки интимни жестове.                 Всички видяха, колко се обичат и всички са категорични, че са неотразима двойка на червения килим. Очевидно Дженифър бързо се възстанови след дългата и сериозна връзка с бившия й Алекс Родригес. Силният й характер отново показа самообладание и вместо да ближе рани след слуховете за това, че годеник й изневерил, тя се стегна и лесно продължи напред като показа, че е готова пак да бъде желана и харесвана, а вече бившата й половинка сигурно трудно приема рязката промяна в имиджа на Лопес.   Цитирано по сп. Ева