Джена вярва, че двамата с Наско Стоев са родени един за друг!Джена Стоева, която се оказа

страстна почитателка на Петър Дънов, вярва, че със съпруга си Атанас Стоев са били двойка в предишен живот. Фолкаджийката бе категорична, че преражданията съществуват и двама вече са били заедно в миналото. [caption id="attachment_417867" align="alignright" width="240"]Джена Джена и Наско Стоев са родени един за друг[/caption] Любовната приказка на семейството започва преди три години, когато се виждат за първи път на живо и се влюбват от пръв поглед. От този момент нататък те са неразделни. Това се случва в семейната къща на Канарите, където Наско трябва да пусне на Джена песните, с които тя трябва да се включи в юбилейния концерт на оркестъра, става ясно от първото интервю на звездната двойка за “Папараци”.

Няколко месеца по-късно, точно на Бъдни вечер, Наско предлага брак на Джена: “Случайно стана. Бъдни вечер винаги е бил празника, на който нашето семейство се е събирало и тъй като тя беше свободна на този ден, не се поколебах всичко да се случи тогава.

А певицата продължава – Наско е много потаен. Когато реши да прави изненада, последна разбирам аз. На Бъдни вечер, тогава беше първият ми празник с неговото семейство. В семейство Стоеви на всеки един празник се спазват българските традиции. Свекърът ми беше запалил камината, бъдника гореше, трапезата беше сложена, седнахме на масата. Насето беше много уверен в себе си, изобщо не беше притеснен, падна на колене и ми предложи"... Двамата не крият, че като всяко семейство понякога се карат, но накрая още повече се обичат. Джена си спомня, че в началото на съвместния им живот й е било трудно да се пречупи. Но вярва, че няма хармоничен брак, в който жената да е камъка: “Жената трябва да смъкне малко гарда, за да може да остави мъжа да води и мъжа да бъде силата, а жената да бъде нежната и да бъде балансьор.” По всичко изглежда, че техният син ще наследи таланта им, защото любимата му играчка са палките за барабани на баща му, а когато чуе народна музика, целият започва да “ври и кипи”, пише hotnews.bg. Както е казал народът: “Кръвта вода не става”, а Атанас III най-вероятно ще е трето поколение музикант. По време на бременността Джена качила само 14 килограма. Въпреки че е заклета вегетарианка, докато чакала бебето, тя прояла месо, но днес стои далеч от мръвката.