Известна фолкаджийка скоро ще мине под венчило

Докато се забавлявала на моминско парти, вървежна пайнерка изведнъж изстреляла, че скоро и тя ще организира подобно шоу, защото ще се омъжва. Всички изненадващо ахнали, тъй като 28-годишната Джена сред една от малкото чалга изпълнителки, която не е била още в бяла булчинска премяна, припомни Kluiki.bg.

Родената в Разград поп фолк дива може би се е изхвърлила заради бушуващите страсти около събитието на приятелката си или наистина има вече предложение за брак, дивят се близки до Десислава Неделчева, както е истинското име на фолкаджийката.

[caption id="attachment_317437" align="alignright" width="300"]Известна фолкаджийка получи годежен пръстен Известна фолкаджийка получи годежен пръстен[/caption]

Изпълнителката на „Грешни мисли” Джена шокира често с поведението си. На едно от участията си брюнетката се яви със стилна визия и ефектна рокля, но с огромна лепенка и бушони рано око. Според клюката сред гилдията, гласовитката често залитала по неправилни мъже, за да издават албумите й и да я глезят с екзотични дестинации.

Но чаровницата не обичала да стои мирна и вместо да ги обгрижва и да е послушна, фолкаджийката паралелно прескачала и в други легла. Поредното й подобно изпълнение обаче не се харесало на бизнесмен, свързан с подземния свят. Той финансирал издаването на новия й албум, но тя му се „отплатила” както си знае, като тайно потърсила и другаде горещи ласки.

Обаче мачото не обичал да бъде прецакван и щом разбрал какви ги върши разгорещената поп фолк дива зад гърба му, не се поколебал да й покаже „кой командва парада”. Затова вестта, че немирницата най-после си е намерила укротител и то годеник, повече шокира тези, които познават нрава на разградчанката. Джена обаче побързала да уточни, че мъжът на сърцето й е американец, при който тя гостувала наскоро.

Любимият й сложил годежен пръстен и я помолил да му стане съпруга в най-скоро време. Дали това е поредният пиар за Джена или нещата са наистина толкова сериозни, само времето може да докаже.