Няма такава държава! Има, в която всички ние се пържим в един и същи казан!

Наречена нашата родина. Където може да се случи всичко, на всеки. И никой, известен или не, не е застрахован от „чудото”.

Красивата фолк дива Джена не може място да си намери, че в социалната мрежа няколко фалшиви профила изпращат писма и присъединяват приятели от нейно име.

Певицата възмутено заяви, че поради тази причина не си е направила страница във Фейсбук.

dzenaНо нейни „доброжелатели” го сторили. И на гърба й са спретнали не една, а няколко подобни, които „митарстват” свободно из нета и петнят името й.

Поп фолк изпълнителката призна, че няма против да е известна и хората да я познават по улиците, но подобна проява на наглост и нахалство й идват в повече.

„Любителите на пародията” дори изпращали съобщения от фалшивите й профили и присъединявали на килограм хора, които познава. Това били бивши нейни съученици от музикалното училище в град Котел, както и преподаватели и изобщо близки нейни приятели.

Тя се опасява и че могат да „сложат в устата й какви ли не дивотии, все едно съм ги изрекла аз”.

Родената като Десислава Неделчева, по-известна като Джена предприела собствено разследване. Тя призовава всеки, който се е изгаврил с името й и е създал лъжлив и неверен профил от нейно име, да го изтрие от нета. Това родената в Разград певица е заявила от собствената си страница.

Джена пише още, че ненавижда задкулисието и притворството. Припомня случай, как преди време таен обожател изпращал на всеки неин концерт из страната букет от 101 огнени рози. В началото жеста я радвал, после й писнал.

След като разбрала кой е мъжът, искрено му заявила, че не може да бъде с него, защото не е неин тип.

http://youtu.be/Nmb8_YIrBNE