Джена не може да си намери място от яд

Поп фолк дивата Джена беснее, че не отнесе наградата „Певица на годината” или поне "Музикален идол" за 2014 година. На наградите на Планета ТВ тя отново не грабна най-желания приз за всяка една певица от Пайнер. Брюнетката е повече от петнадесет години на сцената и има доста участия, но на тазгодишните призове си отиде само с една утешителна награда. „Певица на годината” стана Преслава, което обля в кръв сърцето й. Заслужено или не, купена или не, но добричлийката си отиде с една от най-мечтаните статуетки за всяка една чалга фурия, пише Paparazzi.

Преди дни из интернет пространството бе разпространен списък, според който за Музикален идол се спрягаше името на брюнетката. „Сигурна съм, че тази година ще спечеля най-желаната награда. Заслужавам я и много искам най-после организаторите да ме оценят подобаващо”, разкрила тайната си мечта Джена, след като разбрала за апокрифния списък, предизвикал бум във Фейсбук.

[caption id="attachment_336091" align="alignright" width="300"]Джена бе доста кичозна на наградите на Планета снощи Джена бе доста кичозна на наградите на Планета снощи[/caption]

Пророчеството обаче се оказало фалшиво и след като отнесло само едно мижаво, според нея признание тя буквално изтрещяла заради несправедливостта. Джена била недоволна и от това, че Галена почти обра всичките „Оскари” на Планета ТВ. Тя не спря да ръси жлъч и гадости по всички свои колежки, грабнали призови отличия и след церемонията, и да се прави на несправедливо ощетена, разбра Kluiki.bg.

Припомняме, че противно на списъка, Галин не стана певец №1, а с това отличие се накичи Фики Стораро. Младата надежда на поп фолка заслужено бе награден с престижната награда.

Джена е сигурна, че заради последните скандали, които се завъртяха около името, умишлено й бе отнета заслужената награда „Певица на годината”. Припомняме, че тя бе в колаж с колежките си Преслава и Анелия, на които е държи откъснатите им глави в ръцете си. Джена отрече да има нещо общо и с Коко Динев. Според скандала заради нея, преди две години пухкавия ресторантьор се е разделил с Емилия.

Джена влезе снощи и в топ 5 на най-лошо облечените пайнерки на церемонията по награждаването. Родената в Разград певица се беше барнала като за ромска сватба в комбинация от лилаво и лъскави ръкавици. Тоталният кич втрещи присъстващите в зала 1 на НДК снощи. Въпреки старанието й, тоалета на Джена направи лошо впечатление на зрителите.