Макар Женя Джаферович да има много успехи в този сезон на предаването "Игри на волята", тя е сред финалистите и фаворити. Но освен в предането тя има доста опоненти и в социалните мрежи.

Дали заради силния й лидерски характер или заради женските й принципи, каквато и да е причината, Джаферович е често доста коментирана в мрежите, но в негативен аспект. 

Често могат да се забележат коментари как тя всъщност няма толкова сериозна травма на ръката и се възползва от положението, за да избягва тежки моменти в състезанията при определени битки.

Стига се дотам, че някои интернет потребители постват снимки, които според тях доказват как Джаферович ползва доста добре наранената ръка. Разбира се, мнозина пък й симпатизират.

Можем да кажем със сигурност, че Женя Джаферович има воля за победа и много лидерски качества, превъзхожда мнозина в комуникацията и умее да показва концентрация. Самият Генчо, който тя отстрани от Игрите я определи като хитър играч, но призна, че тя му е била модел за лидер, който вдига отбора, щом са паднали духом, което той също се опитал да стори. На Генчо не му се получи, но факт е че Женя умее да влияе на участниците дали с дразнене или като техен водач, но тя е един запомнящ се играч за сезона тази година.

Дали ще устои до победата предстои да се разбере, на нападките към нея отговаря спокойно, как се надява скоро в нашата страна да не се гледа и коментира все с негативизъм и упреци.