Александър Найденов проговаря тази неделя пред Диков за Елен Колева!

Тази неделя специален гост в първото за сезона предаване на Сашо Диков ще бъде Александър Найденов. Майонезеният бос, познат като Сашо Майонезата, за пръв път ще проговори открито за връзката, лъжите, изневерите и раздялата си с красивата актриса Елен Колева, научи Kliuki.bg.

Винаги досега Майонезата е бил твърде дискретен по отношение на любовта си към Елен Колева, но разкриването на двойнствения й живот го накара да сложи точка и да признае истината пред цялата държава. Той го направи веднъж миналата седмица, когато в интервю за столичния вестник "Галерия" нарече Елен Колева "морална шантонерка". Оказва се, че думите му не са обида, а подплатени с факти.

[caption id="attachment_324478" align="alignright" width="282"]Елен Колева Елен Колева бе разкрита пред цялата страна[/caption]

Днес, шокиращ разказ на колега на Елен Колева от театъра хвърли светлина върху истинското й лице и то далеч не е така красиво, каквото изглежда. Стана ясно, че на практика Елен Колева е позната на малцина - на тези, чиито апартаменти е обикаляла и в чиито постели е търсела да задоволи женските си нужди.

Елен Колева изневерявала на Сашо Майонезата не само с Иво Аръков, а буквално с когото й падне, но се държала за него заради парите и връзките му, които й уреждали добри роли в театъра.

"Ето защо никой от колегите не обича Елен Колева. Тя не е кадърна актриса. Винаги е пробивала заради това, че е преспала с някого или заради опеката на Александър Найденов. Единственият мъж, в когото бе влюбена, беше Иво Аръков, но той избра за официална любима Мика Стоичкова, което подлуди Елен. Тя изпадна в депресия и веднага се хвърли в леглото на семейния Башар Рахал", разказва потресаващия си разказ източникът на столичния вестник.

Тъкмо заради страданието й по Иво Аръков Сашо Майонезата разкрил истинското й лице и множеството й брутални изневери, а това го отвратило от нея. Бизнесменът научил през колко легла е минала Елен Колева и че не любовниците й са идвали при нея, а тя е обикаляла през тях като цветарка и това го погнусило.

Тази неделя Александър Найденов ще повдигне изцяло завесата около дългогодишните си отношения с Елен Колева, а разказът му определено няма да е в нейна полза.