Двете финалистки в "Ергенът" показаха, че наистина са коренно различни една от друга. За съжаление на Надежда Вишева обаче, ползата сега е на страната на Магдалена Томова. Маги показа, че знае що е то достойнство, докато Надето... ами то се оля.

След позорното и грубо отношение на Алек Младенов, Томова заяви в ефир, че това не е мъжът, в когото се е влюбила, че е един подлец и не желае да го вижда повече. Тя си застана зад думите и действително не е имала контакт със синеочкото.

Вишева обаче още в ефир призна, че иска да даде втори шанс на Алек, защото много обичала да ги раздава тези втори шансове... и преди дни ударила дъното. Близки до обкръжението й разкриха скандално, че Надежда е позвънила на Младенов. Да, тя първа го е потърсила, за да му предложи да се срещнат и да поговорят за тях и за случилото се.

Вместо да се зарадва обаче и да "скочи да я прегръща", Алек я отрязал грубо. За втори път. Той отсякъл, че миналото си е минало и че не смята да се връща назад - нито за обяснения, нито за нови преживявания.

"Как може да се поставя толкова ниско тази жена?! Не разбра ли, че той не я иска, няма чувства към нея и няма как да ги добие, когато тя му се предлага на тепсия?!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com