Ето защо Петя Буюклиева не е добре с нервите и психиката, заради което стана обект на подигравки!

Естрадната легенда Петя Буюклиева е сигурно най-недолюбваният участник в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Съквартирантите я гледат с насмешка и я обвиняват в лицемерие и преиграване, а зрителите настояват час по-скоро тя да се измете от шоуто. Оказа се обаче, че Петя Буюклиева - тази, каквато я виждаме на екран, е нервна и избухлива по наистина основателни и тежки причини.

Двойна трагедия преобръща изцяло живота на Петя Буюклиева и съсипва здравето й завинаги през 2002 година. Тогава, на черната дата 15 октомври, младо 17-годишно момиче блъска майка й с автомобила си в Асеновград. Жената е откарана с тежка черепно-мозъчна травма в болница, но не издържа и часове по-късно почива от раните си. Петя Буюклиева е съсипана, както никога досега, но дори не предполага какво ще се случи само ден по-късно.

[caption id="attachment_330328" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева продължава да се бори само заради съпруга си и сина си[/caption]

Тогава тя е бременна в четвъртия месец и с трепет очаква появата на своето момиченце. Шокът от загубата на майка й обаче се оказва толкова голям, че ден по-късно Петя Буюклиева получава спонтанен аборт и губи бебето си. "Изгубих двете си най-мили същества наведнъж. Не успях да видя малкото си момиченце, за което толкова копнеех и това ще ми тежи цял живот. За мен тогава животът приключи. Но не знам как намерих сили и не изисках най-тежката присъда за виновницата за смъртта на майка ми. Та тя беше на 17 години и не исках да отнемам и нейния живот", благородно споделя Петя Буюклиева. Която днес всички наричат с епитети като "лудата" и "фаталната баба".

Певицата признава, че ако в тези тежки моменти до нея не са били синът й Тони и съпругът й Стефан, тя нямаше да намери сили да се изправи и да продължи по пътя си напред. Затова и те двамата са целият й свят, и всичко, което има смисъл в живота.

Още повече, че миналата година Петя Буюклиева преживява поредната трагедия като губи сестра си. Тя е едва на 57 години и почива от белодробна емболия. Петя Буюклиева е съсипана за пореден път. "Затова нека хората да не бързат да я обвиняват и да я съдят, без да я познават и да знаят какви са причините нервната й система да е разбита и понякога да се държи странно. Петя е голям човек с благородно сърце, която изстрада наистина много", коментират нейни близки познати.