Две от тризначките без покрив и без пари в Англия!Бездомни и без стотинка в джоба

! Такава се оказа съдбата на две от тризначките - Вяра и Надежда. Това става ясно от публичните и молби приятели да ги приютят, да им намерят работа и да им дадат пари. Две от тризначките бездомни и без пукната пара в Лондон! (още подробности) "Има ли някой в центъра на Лондон, нямам една стотинка... Помогнете ми", пише Надежда Станчева. По думите на блондинката, която преди години със сестрите си бе корица на Playboy и участник във Вип Брадър, двете сега изпитват огромни затруднения на Острова. Следва ново молба към близките й: "Някой има ли свободна стая да ни приюти?", пита Надежда, като сред получените отговори от има и откровено неприлични такива. „Отивам на посолството на България да каже че съм бездомна и че имам проблеми с документите ми... Една любезна жена ми даде лист с някакъв имейл и ми каза че това е с което могат да ми помогнат. Срам ме е че имам, български документи и че сме били европейци“, споделя още тризначката (правописът е запазен).

Според твърденията на Надежда, със сестра си година и половина работили като чистачки, сменяйки десетки фирми. След седем месеца изкарали в "Паундленд" (известен магазин в Англия на принципа на „всичко по лев“, само че за един паунд) и една година работили в църква.

Сега двете сестри подали документи за работа във всички магазини, но не били извикани, тъй като не им трябва персонал. От разкритията на Надежда още става ясно, че с третата сестра Любов са скъсали взаимоотношенията си, след като тя отмъкнала любимия мъж на Надежда и заживява с него. Но това съвсем не е всичко в изпълнения с драматизъм живот на култовите сестри. Новата драма сага е свързана с мъж на име Петър, сочен от Надежда за неин бивш любовник. „Кой ми сложи наркотика. Кажи как ще ме друсаш сутрин до вечер защото съм се обадила на полицията и тя направи тест и ме попита дали взимам наркотици и къде живея а аз живеех това във вас как ще ни продадеш дробовете и ще ни направиш проститутки", реди в типичния стил Надежда (Правописът е запазен). Отговорът не закъснява: „Психически тормоз. Освен това натоварваш всички. Лъжите ти нямат край. Отиваш на съд“. Докато текат драматични ситуации в живота на русокоските двете отпразнуваха преди броени дни рождените си дни „въоръжени“ с бутилка вино в компанията на говорещи на английски език мъже, които снимат Вяра и Надежда пийват и се забавляват. Освен това демонстрират хубави дрехи и аксесоари, пише вестник „България Днес“ „Едно момче ни заведе и ни ги купи и не са скъпи всичко е на 70% намаление“ защитава се Надежда от нападателите. „Боже този народ ако помогне, непременно трябва да се изгаври с теб… ужасни хора“, пише Надежда.