След като Антония Петрова не спира да се хвали с отрочетата си, които са най-руси, с най-сини учи, най-умни и всичко, за което се сетите, но в превъзходна степен, грандиозната й лъжа видя бял свят. И докато тя залива денонощно социалната мрежа със снимки, на които демонстрира как се къпе в лукс, то се оказва, че „златните“ й отрочета, са поверени на 24-часовата грижа на бавачка. Лъжата на Мис Крокодил, както я нарекоха преди време бе хваната от последователите й от снимки, на които се виждат ръцете на жената, както и храната на масата, която е за 5 човека.

 

Последователка на Петрова в социалните мрежи не пропусна да попита кой е петият човек със семейството им и допълва, че винаги й е било интересно. Тя обаче едва ли ще получи отговор, а по-скоро ще бъде блокирана.

 

Оказва се, че дечурлигата на Батинкови имат две бавачки, които ги обгрижват след детската градина, по време на почивките и винаги, когато се налага. Поне една от тях ги придружава по време на пътуванията им, за да им помага с отрочетата, докато Петрова е заета да си прави селфита. Разбира се перничанката не разкрива, че има две бавачки, които й помагат, тъй като тогава няма да изглежда като успешна супер майка. Освен това миската не спира да лъже, че двамата с Батинков сами си отглеждат наследниците Благовест и Ивайло, които нарича Бест и Ийв.

 

Запознати издават, че дечурлигата са поверени изцяло на грижите на бавачките, а Петрова постоянно дебне мъжа си и ходи навсякъде с него, за да не би някоя да вземе да й го открадне, както тя го отмъкна от дългогодишната му приятелка.

Освен това наскоро супер възпитания й син Благовест, който е на пет години, показа среден пръст на последователите на майка си, а Антония дори пусна клипа в социалните мрежи, тъй като очевидно много се гордее от това.

 

Така и не става ясно за кого е средният пръст, нито пък защо Петрова е допуснала синът й да демонстрира подобно НЕвъзпитание. Още по-голяма загадка остава решението й да се похвали публично с този кадър. По всяка вероятност бавачките на отрочетата им са отнесли солиден скандал.

 

Междувременно мълвата понесе, че перничанката е бременна за трети път, предвид, че бюстът й е сериозно набъбнал и крие корема си. До няколко месеца ще стане ясно дали наистина е бременна или просто е напълняла и е подменила силикона си.

Източник: Уикенд