Беше хубаво и добро момче, и вероятно дълбоко в себе си още е такова, докато не се надруса. Това разкриват ужасени близки до рапъра Атанас Колев, който сам приключи любовта си с Лидия като едва не я изпрати в болница. След последния побой, който бил зверски, чалга дивата избягала посред нощите и завинаги от насилника.

Лидия и преди е търпяла удари и обиди от Колев, но винаги оставала при него и била убедена, че звярът, който вижда пред себе си, е само резултат от дрогата. Тя опитвала милиони пъти да убеди Атанас да се откаже, той обещавал, но после я карал по същия начин. Пушенето на трева било постоянно и било най-лекото от нещата, които взимал.

Преди дни Лидия призна публично, че отдавна е в депресия и се е наложило да потърси професионална помощ, защото не можела да се справи сама. Тя каза и че не е щастлива в момента, но си налага да бъде, защото връщане назад няма. А ако случайно реши да се върне, може и да пострада необратимо.

В случаите, когато Колев бил чист, плачел и не спирал да звъни на Лидия и да й се извинява, но тя вече не му вдигала телефона. "Толкова е отчаяна и смазана, че иска да се затвори някъде и да изчезне от света", коментират нейни познати.

Източник: Crimesbg.com