Водещата и автор на бестселъри Венета Райкова мистериозно изчезна от виртуалното пространство още от септември 2022-ра. Преди дни злите езици излязоха с твърдението, че блондинката е изпаднала в дупка, поради липсата на сериозна връзка, а я е ударил и творчески дефицит.

Е, оказа се, че не е точно така, а тя самата преди часове разкри истината - дори със снимки. Райкова пусна стори в нета, в което обясни, че има сериозен здравословен проблем и е била оперирана в клиника.

Драматична развръзка: Сериозен здравословен проблем е причината за изчезването на Венета Райкова! (СНИМКИ)

Оказа се, че от месеци тя е имала проблеми с коляното на единия си крак, което впоследствие води до нетърпими болки. Преглед установил, че става въпрос за скъсан заден минискус, както и образувала се киста. Това наложило оперативно лечение, а в момента Райкова се придвижва с проходилка и не крие, че се чувства зле.

"Не, нямам любовни несгоди, нито липса на творческа муза. Това ми се случи, а причината да стигна дотук е и първа грешна диагноза. Радвам се, че всичко мина добре и че все пак мога да ходя. Тепърва ще раздвижвам, ще ми се правят рехабилитации, но гледам позитивно и знам, че ще се оправя", казва Венета Райкова.

Разбира се, ние й желаем същото и наистина скорошно пълно възстановяване!