Андреа е влюбена до уши в новия си приятел, за който знаем, че е турският актьор Емре Йозмен. Той е с три години по-млад от нашата чалгарка, но е в пъти по-красив от Кубрат Пулев, на когото Андреа посвети 13 години от живота си.

Знаем как приключи любовта й с Кобрата - той се установи при друга - Розали Петрова, която набързо му роди две деца. Връзката на Андреа с Емре пък е отскоро, но ето, че и тук проблемите започнаха.

Йозмен показа характера си, за което много хора застават зад него и го подкрепят напълно. Той не е съгласен приятелката му да се чекне разсъблечена, камо ли да има профил в най-маниашкия сайт Онлифенс. Наясно сме какви чик*джии се подвизават там и за какво влизат.

След като видял снимките на изгората си в платформата, Емре й поставил ултиматум да ги изтрие и да закрие акаунта си там. Първоначално Андреа се опънала и заявила, че това е реклама и че се вадят не само пари, но и други дивиденти. Емре обаче остава на същото мнение и е категоричен.

"Засега той млъкна и я остави да помисли и да вземе решение, но ако тя се надява, че ще забрави и ще му мине, тая няма да я бъде. Кой нормален мъж, камо ли с неговата религия, ще иска жена му да се съблича и да се опипва като някоя шантонерка, пред погледите на хиляди озверели за с*кс мъже?!", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com