Големите играчи в бизнеса никога няма да вземат за жена Златка Райкова, на която половин София, че и извън нея, й се е изредила. Затова бившата плеймейтка попада само на фалшиви богаташи, които й хващат окото уж с парите си, а после се налага тя да ги издържа.

Така беше с Благой Георгиев - Джизъса, който профука почти всичко от футбола по жени, забавления и неуспешни бизнеси. Сега този кошмар за Злати се завръща с настоящия й мъж.

Карен Хатчатрян се оказа не само глупав, защото взе толкова използвана жена, че и дете й направи, но и измамник. Неговите уж милиони са натрупани от черно тото, което може дори да го вкара в затвора.

Арменецът бил толкова затънал в незаконните залагания, че нямал никакъв шанс да се изкара невинен, ако почнат да го разследват. Затова в момента се е покрил и Златка го издържа.

Ако Карен влезе в затвора за няколко години, драмата за Златка ще се повтори. След раздялата с Благо големият й син почти не вижда баща си, който не се интересува от него. Малкият й син също може да последва съдбата на полубрат си, ако баща му се окаже зад решетките, където всъщност му е мястото.

Източник: Crimesbg.com